Trainingsschema:

Lent interval training:

-dinsdagavond 19.45 uur, vertrek vanaf De Ster, Queenstraat 37b1, Lent

-woensdagavond 19.45 uur, vertrek vanaf  De Ster, Queenstraat 37b1, Lent, zowel de beginners- als de reguliere groep.

Nijmegen training:

-Interval: dinsdagavond 19.15 uur

-Duurloop: zaterdagochtend 09.30 uur (8-10-15 km).

Vertrek vanaf Eetcafé Buur, Deken Hensburchstraat 2, Nijmegen

Bij de duurloop groep kan er dus naar believen 8-10-15 km gelopen worden. Dat gebeurt in overleg en is afhankelijk van de aanwezige lopers.  Minder kan ook…of zelfs wat meer, maar ook in overleg. Denk bijvoorbeeld aan trainen voor de Marikenloop, de 7Heuvelenloop of een halve marathon.

Vanaf dinsdag 04 februari 2020 starten we in Nijmegen met de cursus “Starten met Hardlopen”. We vertrekken vanaf Eetcafé Buur in Brakkenstein om 19.15 uur.  De cursus bestaat uit 12 trainingen. De eerste 6  trainingen duren ca. 1 uur en de tweede 6 trainingen ca. 1,5 uur.  Het doel is om daarna probleemloos een half uur aan één stuk te kunnen hardlopen. Na deze cursus kun je, als je lid wordt, gaan opbouwen van 5 naar 10 kilometer duurloop bij de zaterdaggroep die ook vanuit Nijmegen vertrekt.

KOSTEN “STARTEN MET HARDLOPEN” SLECHTS 72 Euro voor 12 weken!

Schrijf je in via de website bij “Inschrijven” en vermeld bij de bijzonderheden “Starten met Hardlopen”.

 Daarna zou je in principe kunnen aansluiten bij een duurloop en voor degenen die t kunnen misschien al wel bij een langere duurloop. Maar dat gebeurt allemaal in overleg. We zouden het leuk vinden als je na de cursus lid wordt.4